Nicaragua San Jose – Espresso

 40,00 110,00

Strictly high grown (shg) özelliği, yüksek rakım ve düşük sıcaklıkta yetişen meyvenin geç olgunlaşması ve ve lezzet kazanması sonucu elde edilir. Finca San jose yaklaşık 190 hektar alanda üretim yapmaktadır. caffe mio coffee academy&roastery tarafından genellikle single-origin espresso kullanılmak üzere kavrulup, tüketilir.

Temizle
Kategori: SKU: N/A

Açıklama

Bölge: Jinotega
Rakım: 1200 – 1450 metre
Arabica Türü: Typica, Caturra, Bourbon
Hasat Zamanı: Aralık – Bart
İşleme Yöntemi: Yıkanmış, Beton zeminde, yerde kurutulmuş
Aroma: Karamel, tatlı
Gövde: Orta
Asidite: Dengeli ve lezzetli

Tadım notları: Çikolata ve bal benzeri notları ile narenciye benzeri asiditeye sahip, enfes bir espresso 🙂

Ek bilgi

Miktar

1000gr, 250gr

Öğütme Seçeneği

Aeropress, Chemex, Espresso, French Press, Hario V60, Kağıt Filtre, Metal Filtre, Moka Pot, Öğütülmesin Çekirdek Olarak, Türk Kahvesi